home Hors Menu Menu Footer
Over deze site

Over deze site

Toegang

Oxfam-Solidariteit heeft ervoor gezorgd dat deze website toegankelijk is voor elke gebruiker. Deze site beantwoordt aan alle basisnormen en voorschriften en werd met diverse technologieën getest.

Mocht er toch een probleem zijn met de toegang (gedeeltelijk of geheel), aarzel dan niet om met ons contact op te nemen: webmaster oxfamsol.be. Al uw commentaren zijn welkom.

Compatibiliteit van de browsers

Deze website is geoptimaliseerd voor alle recente versies van de meest gebruikte browsers: Firefox, Safari, Opera en Microsoft Internet Explorer. Indien u problemen heeft bij het bekijken van deze site zorgt u er dus best voor dat uw browser up to date is.

Deze site maakt voor sommige functies gebruik van JavaScript. Het is dus aan te raden de functie JavaScript van uw browser te activeren.

PDF

Sommige van onze langere documenten bieden we aan als PDF bestanden, waarvoor Adobe Reader vereist is. U kan dit programma gratis downloaden.

Beheerssysteem voor de inhoud

Deze website gebruikt SPIP, een open source beheerssysteem, dat vrij gebruikt, uitgebaat en gereproduceerd mag worden en dat wij u ten zeerste kunnen aanbevelen: http://www.spip.net.

Alt-tags

Bepaalde beelden op deze website zijn vergezeld van alt-tags, die het beeld of zijn functie identificeren.

Foto’s

Op enkele zeldzame uitzonderingen na, zijn alle foto’s op deze website afkomstig uit de archieven van Oxfam-Solidariteit of één van de lidorganisaties van de internationale confederatie Oxfam.

Een winkel zoeken

Herbruikbare spulletjes schenken of leuke koopjes doen? Wij hebben voor jou het juiste adres: de tweedehandswinkel van Oxfam.

  • Zoek een winkel op de kaart