Schenken (bedrijven)

Ondernemen vindt nooit plaats in een sociaal of politiek vacuüm. Daarom is het ook voor jouw bedrijf belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Samenwerken met Oxfam betekent je eigen beleid versterken, én meewerken aan duurzame en ecologische oplossingen tegen armoede, onrecht en uitsluiting. Een samenwerking met Oxfam bekroont de inspanningen die je levert op vlak van duurzaam en ecologisch ondernemen.

Een greep uit de mogelijkheden die een samenwerking met de tweedehandsafdeling van Oxfam-Solidariteit kan aannemen. Uiteraard passen wij de samenwerking graag aan op maat van jouw organisatie en noden.

Geef je goederen een nieuw leven

Wij bieden je producten of kantoormateriaal een nieuw leven via onze tweedehandskanalen. Niet-eetbare goederen zoals computers en meubilair die in goede staat zijn, zijn welkom. Je ecologische voetafdruk zal veel kleiner worden en je tovert een glimlach op het gezicht van onze klanten.

Oxfam-Solidariteit werkt al meer dan 10 jaar samen met de Europese Commissie. Op jaarbasis schenkt zij een duizendtal computers die Oxfam via haar tweedehandskanalen nieuw leven inblaast.

Goederen schenken

Inspireer je personeel: organiseer een collecte op de werkvloer

Geef je interesse voor solidariteit, duurzaamheid en ecologie door aan je medewerkers. Enthousiasme is aanstekelijk en je medewerkers zullen je dankbaar zijn. Zet een inzameling op bij je personeel voor kleding, schoenen of boeken in goede staat voor onze tweedehandswinkels.

Een winkel zoeken

Herbruikbare spulletjes schenken of leuke koopjes doen? Wij hebben voor jou het juiste adres: de tweedehandswinkel van Oxfam.

  • Zoek een winkel op de kaart